18мар.

ГЕОВАРА ЕООД Ви кани на щанд А22 в палата 3, където ще представим най-новото от прецизните технологии в строителството на Архитектурно-строителната седмица. Събитието ще се състои в Интер Експо Център от 30.03 до 02.04.2022 като на нашия щанд сте се направим характерната томбола за нас, като всеки посетител ще участва във възможността да спечели:
1) пълен комплект тотална станция Hi-Target HTS420R и аксесоарите.
2) пълен комплект нивелир NEDO X32 с лата и тринога.
3) 3 бр. годишни абонамента към мрежата на ГЕОВАРА ЕООД за RTK.
4) 50% отстъпка от 3D система за машинен контрол FJDynamics.
5) 50% отстъпка от 2D система за багери iDig.
2D и 3D машинен контрол от FJDynamics Construction и френския иноватор iDig ще бъдат представени за пръв път на изложение в България. Ще можете да видите и тествате системите, които ще автоматизират Вашата техника – на наистина достъпна цена!
Също така ще представим и NEDO – немското качество за прецизни измервателни уреди като теодолити, лазерни и оптични нивелири и аксесоари с 120 години опит.
Още ще видите и утвърдения производител Hi-Target, който осигурява иновативни геодезически инструменти. Използването на геодезическа техника никога не е било толкова лесно!
На щанда на GeoVara, посетителите ще имат възможност да се запознаят и с безпилотните дронове Wingtra – швейцарското бижу за фотограметрия и 3D картиране, което Ви доставя 1см точност на Вашия обект с лекота!
Всички присъстващи ще могат да научат повече за нашите услуги по калибриране на уреди, RTK точност на геодезическа техника и успешни инсталации на 3D машинния контрол, както и да участват в интересна томбола с награди!

Може да посетите нашия YouTube канал за интересни видеа с продуктите, които предлагаме –
Очакваме Ви!

9сеп.

С голямо удоволствие Ви каним на GeoVara Ден, през който ще можете сами да тествате оборудването, което предлагаме и да се запознаете с всички новости от световните производители като Hi-Target, Wingtra, NEDO и други. Не пропускайте и ТОМБОЛАТА, в която сме подготвили доста интересни награди за Вас.

Ще разположим нашата шатра на територията на Хидропарк Казичене, което позволява да овладеем трите стихии – земя, вода и въздух!

ЗЕМЯ

На сушата ще можем да измерваме с последни модели ГНСС оборудване (като V200 и Qmini A10CM), достъпни тотални станции като HTS-420R и професионални лазерни нивелири от NEDO. Точният адрес е гр. София, ул. Дякон Стоил, №1.

Ще бъдем на Ваше разположение на 14.09.2021 (ден вторник от септември) от 10:00 до 19:00ч като може да се възползвате и от самата база на парка – има бар, ресторант и сектор за водни спортове.

ВОДА

По вода ще можем да се насладим на иновативен хидрографски дрон iBoat BS2, използвайки неговия професионален ехолот и софтуерни решения за точни данни на дъното на водоема.

ВЪЗДУХ

Във въздуха ще доминира WingtraOne Gen II – най-новото поколение на професионални безпилотни летателни системи за фотограметрия, създадени от швейцарската фирма Wingtra AG. WingtraOne Gen II e VTOL дрон, съчетаващ в себе си надеждността на система с вертикално излитане и кацане, заедно с високата производителност, и точност на летателен апарат с фиксирани крила. WingtraOne Gen II е гъвкава платформа, която ви позволява да използвате различни камери и сензори, без да се налага да поддържате различни дронове за всяка отделна конфигурация. Системата поддържа различни видове RBG камери (Sony RX1RII 42 MPx и Sony a6100 24 MPx) за прецизна фотограметрия, наклонена камера (Sony a6100 Qblique) за създаване на високоточни, свръхдетайлни 3D модели, мултиспектрални и термални камери (MicaSence RedEdge MX и MicaSense Altum). Заедно ще се насладим на удоволствието от вертикалното излитане и кацане, както и на лесното, и прецизно картиране с различни видове камери.

Ще имате възможността да се уверите сами защо WingtraOne Gen II е най-доброто решение за Вас!Специален гост на събитието от Wingtra AG ще бъде инж. Росен Петков – мениджър-продажби за Източна Европа. Ще можете сами да пилотирате и да зададете своите въпроси на български език директно към представител на Wingtra AG.

Основната идея на събитието е да можете САМИ да боравите с оборудването и да тествате неговите възможности в реални условия.

Разбира се сме подготвили за Вас и интересен момент – томбола, в която може да участва всеки посетител като пусне своите данни в купата и на края на деня ще изтеглим късметлиите.

Наградите ще бъдат следните:

– 4 броя годишен неограничен RTK абонамент към мрежата на ГЕОВАРА ЕООД за всички спътникови системи

– 3 броя безплатно картиране с WIngtraOne на Ваш обект до 200 хектара на територията на България – обработен и предаден с Pix4D, както и пълна поддръжка по самия проект. Може да избирате с коя камера, но ние препоръчваме RX1RII 42 MPx, с която можем да постигнем до 1см точност на модела.

– 50% отстъпка от HTS-420R модел тотална станция от Hi-Target. Така ще можете да закупите 2“ инструмент с 600м безпризмено измерване само за 2000лв без ДДС.

– 100% отстъпка от пълен комплект последния модел V200 от Hi-Target, заедно с контролер iHand30, полеви софтуер Hi-Survey Road, 2.2m карбонов щок + щипка, както и 1г. RTK абонамент към мрежата на ГЕОВАРА ЕООД. Един късметлия ще си тръгне с безплатно оборудване на стойност 9000лв с ДДС.

Ще ни е изключително приятно да се видим на събитието. Ще е полезно да маркирате своето желание към събитието във Facebook, тъй като при неблагоприятно време е възможно да изместим датата с ден-два.

За повече информация сме на Ваше разположение на geovara@geovara.com, 0889893363 и 0700 42 333

16сеп.

ГЕОВАРА ЕООД с одобрен проект за финансиране по Европейския фонд за регионално развитие чрез Оперативна програма “Иновации и конкурентоспособност” 2014-2020.

Бенефициент: ГЕОВАРА ЕООД

Оперативна програма: Иновации и конкурентоспособност 

Приоритетни оси: Предприемачество и капацитет за растеж на МСП 

Наименование на процедурата: Подкрепа на микро и малки предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19 

 Код на процедура: BG16RFOP002-2.073 

Наименование на проекта: Преодоляване недостига на средства и липсата на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19

Размер на безвъзмездната финансова помощ: 10 000 лева

 Европейско финансиране: 8 500 лева

 Национално финансиране: 1 500 лева

Дата на стартиране: 14.09.2020 г.

Дата на приключване: 14.12.2020 г.

Кратко описание на проекта:

ГЕОВАРА ЕООД е дружество, което осъществява търговска дейност на територията на Република България. С изпълнението на проектното предложение дружеството ще получи подкрепа за преодоляване недостига на средства и липсата на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19.

Цели на проекта:

Осигуряване на оперативен капитал за българските микро и малки предприятия, каквото е и ГЕОВАРА ЕООД, за справяне с последиците от пандемията COVID-19, както и постигане на положителен ефект за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19 и стабилност на работните места.

Резултати, постигнати благодарение на финансовата помощ от ЕС:

Чрез получаването на безвъзмездната финасова помощ са компенсирани икономическите загуби следствие от пандемията COVID-19. 

24дек.

С огромно удоволствие Ви съобщаваме, че Wingtra и ГЕОВАРА ЕООД подписаха договор за ексклузивно представителство за България. WingtraOne представлява безпилотна летателна система с вертикално излитане и кацане, което е напълно автономно. Заедно с най-добрата камера на пазара с 42 Mpx и невероятно PPK решение – можете да постигате точност от 1см на модела.
За повече информация може да посетите официалната страница на производителя – https://wingtra.com/ или да се свържете с нас за демонстрация в реални условия.
Очакваме Ви!
www.geovara.com

8ное.

Здравейте, ГЕОВАРА ЕООД има удоволствието да Ви покани на нашия щанд на 🏗СТРОЙКО 2018 в НДК🏗 от 24ти до 28.10.2018 включително. Подговтили сме последни модели за Вас и ще ни е изключително приятно да се запознаем и да излезем отвън да тестваме оборудването на Hi-Target и NEDO в реални условия. 🚨Имаме и 10% отстъпка, като невероятният V100 сега е само за 7200лв🚨. Не забравяйте да се запишете за томболата. За повече информация📞0889 893 363

29окт.

ГЕОВАРА ЕООД предлага демонстрация и тест в реални условия, избрани от клиента. Наш екип пристига на желаното от Вас място с желаната система и сами проверявате нейните способности.

Такъв е случаят тук – наш клиент пожела тест на V90 и iHand20 директно на неговия обект – измерване на електрически далекопроводи в гъста растителност. Резултатът? – закупен комплект V90 Plus, Ihand20, Hi-Survey Road, HGO софтуер за последваща обработка и всички необходими аксесоари.

Независимо от града в България – ние ще дойдем!