9сеп.

GeoVara Ден 14.09.2021

С голямо удоволствие Ви каним на GeoVara Ден, през който ще можете сами да тествате оборудването, което предлагаме и да се запознаете с всички новости от световните производители като Hi-Target, Wingtra, NEDO и други. Не пропускайте и ТОМБОЛАТА, в която сме подготвили доста интересни награди за Вас.

Ще разположим нашата шатра на територията на Хидропарк Казичене, което позволява да овладеем трите стихии – земя, вода и въздух!

ЗЕМЯ

На сушата ще можем да измерваме с последни модели ГНСС оборудване (като V200 и Qmini A10CM), достъпни тотални станции като HTS-420R и професионални лазерни нивелири от NEDO. Точният адрес е гр. София, ул. Дякон Стоил, №1.

Ще бъдем на Ваше разположение на 14.09.2021 (ден вторник от септември) от 10:00 до 19:00ч като може да се възползвате и от самата база на парка – има бар, ресторант и сектор за водни спортове.

ВОДА

По вода ще можем да се насладим на иновативен хидрографски дрон iBoat BS2, използвайки неговия професионален ехолот и софтуерни решения за точни данни на дъното на водоема.

ВЪЗДУХ

Във въздуха ще доминира WingtraOne Gen II – най-новото поколение на професионални безпилотни летателни системи за фотограметрия, създадени от швейцарската фирма Wingtra AG. WingtraOne Gen II e VTOL дрон, съчетаващ в себе си надеждността на система с вертикално излитане и кацане, заедно с високата производителност, и точност на летателен апарат с фиксирани крила. WingtraOne Gen II е гъвкава платформа, която ви позволява да използвате различни камери и сензори, без да се налага да поддържате различни дронове за всяка отделна конфигурация. Системата поддържа различни видове RBG камери (Sony RX1RII 42 MPx и Sony a6100 24 MPx) за прецизна фотограметрия, наклонена камера (Sony a6100 Qblique) за създаване на високоточни, свръхдетайлни 3D модели, мултиспектрални и термални камери (MicaSence RedEdge MX и MicaSense Altum). Заедно ще се насладим на удоволствието от вертикалното излитане и кацане, както и на лесното, и прецизно картиране с различни видове камери.

Ще имате възможността да се уверите сами защо WingtraOne Gen II е най-доброто решение за Вас!Специален гост на събитието от Wingtra AG ще бъде инж. Росен Петков – мениджър-продажби за Източна Европа. Ще можете сами да пилотирате и да зададете своите въпроси на български език директно към представител на Wingtra AG.

Основната идея на събитието е да можете САМИ да боравите с оборудването и да тествате неговите възможности в реални условия.

Разбира се сме подготвили за Вас и интересен момент – томбола, в която може да участва всеки посетител като пусне своите данни в купата и на края на деня ще изтеглим късметлиите.

Наградите ще бъдат следните:

– 4 броя годишен неограничен RTK абонамент към мрежата на ГЕОВАРА ЕООД за всички спътникови системи

– 3 броя безплатно картиране с WIngtraOne на Ваш обект до 200 хектара на територията на България – обработен и предаден с Pix4D, както и пълна поддръжка по самия проект. Може да избирате с коя камера, но ние препоръчваме RX1RII 42 MPx, с която можем да постигнем до 1см точност на модела.

– 50% отстъпка от HTS-420R модел тотална станция от Hi-Target. Така ще можете да закупите 2“ инструмент с 600м безпризмено измерване само за 2000лв без ДДС.

– 100% отстъпка от пълен комплект последния модел V200 от Hi-Target, заедно с контролер iHand30, полеви софтуер Hi-Survey Road, 2.2m карбонов щок + щипка, както и 1г. RTK абонамент към мрежата на ГЕОВАРА ЕООД. Един късметлия ще си тръгне с безплатно оборудване на стойност 9000лв с ДДС.

Ще ни е изключително приятно да се видим на събитието. Ще е полезно да маркирате своето желание към събитието във Facebook, тъй като при неблагоприятно време е възможно да изместим датата с ден-два.

За повече информация сме на Ваше разположение на geovara@geovara.com, 0889893363 и 0700 42 333