18мар.

GeoVara на Строителна седмица 2022

ГЕОВАРА ЕООД Ви кани на щанд А22 в палата 3, където ще представим най-новото от прецизните технологии в строителството на Архитектурно-строителната седмица. Събитието ще се състои в Интер Експо Център от 30.03 до 02.04.2022 като на нашия щанд сте се направим характерната томбола за нас, като всеки посетител ще участва във възможността да спечели:
1) пълен комплект тотална станция Hi-Target HTS420R и аксесоарите.
2) пълен комплект нивелир NEDO X32 с лата и тринога.
3) 3 бр. годишни абонамента към мрежата на ГЕОВАРА ЕООД за RTK.
4) 50% отстъпка от 3D система за машинен контрол FJDynamics.
5) 50% отстъпка от 2D система за багери iDig.
2D и 3D машинен контрол от FJDynamics Construction и френския иноватор iDig ще бъдат представени за пръв път на изложение в България. Ще можете да видите и тествате системите, които ще автоматизират Вашата техника – на наистина достъпна цена!
Също така ще представим и NEDO – немското качество за прецизни измервателни уреди като теодолити, лазерни и оптични нивелири и аксесоари с 120 години опит.
Още ще видите и утвърдения производител Hi-Target, който осигурява иновативни геодезически инструменти. Използването на геодезическа техника никога не е било толкова лесно!
На щанда на GeoVara, посетителите ще имат възможност да се запознаят и с безпилотните дронове Wingtra – швейцарското бижу за фотограметрия и 3D картиране, което Ви доставя 1см точност на Вашия обект с лекота!
Всички присъстващи ще могат да научат повече за нашите услуги по калибриране на уреди, RTK точност на геодезическа техника и успешни инсталации на 3D машинния контрол, както и да участват в интересна томбола с награди!

Може да посетите нашия YouTube канал за интересни видеа с продуктите, които предлагаме –
Очакваме Ви!